Vejce nebo slepice / Zdeněk Pohlreich, Michal Pšenička ; [fotografie Alena Hrbková]
Material type: TextPublication details: Praha : Ikar, 2012 Edition: Vyd. 1Description: 184 s. : barev. ilISBN: 9788024918914Subject(s): kuchařky drůbeží drůbež zvěřina recepty jídla příručkyScope and content: Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatovat nejen vy sami, ale zůstane nezapomenutelným zážitkem i pro vaše hosty.Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Knihy | Pobočka | naučná pro dospělé | I 641.51 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 316100227580 |
Obálkový podnázev: 80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvě řiny
Terminologický slovník
Obsahuje rejstřík
Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatovat nejen vy sami, ale zůstane nezapomenutelným zážitkem i pro vaše hosty.
There are no comments on this title.