Makrobiotické nedělní vaření / Dagmar Lužná
Material type: TextPublication details: Olomouc : Anag, 2013 Edition: 3., rozš. vydDescription: 247 s. : il. (převážně barev.) + 1 DVD + tabulky ([1] l. ; 29 x 41 cm, složeno na 21 x 15 cm)ISBN: 9788072638314Subject(s): kuchařky makrobiotická jídla recepty zdravá výživa bezmasá jídla jídelníčky roční období příručkyScope and content: Makrobiotické nedělní vaření přináší inspiraci ve formě zdravých pokrmů prověřených letitými zkušenostmi autorky. Zajímavé a chutné recepty na každou neděli v roce najde čtenář rozdělené podle ročních období, připravené z přirozených potravin podle makrobiotických zásad, z potravin, které pole a zahrady kolem nás nabízejí ke sklizni a k sezonnímu zpracování. Kromě receptů na jednotlivé neděle v knize najdeme i kapitoly věnované receptům na vánoční cukroví, nápojům, zelenině, ovoci, svačinkám a pamlskům. Nově přidané recepty ukázkového jídelníčku pro jednotlivá roční období, se snídaní a večeří, se stanou čtenáři pomocníkem při vaření během týdne, kdy člověk chodí do práce a nemá moc časuItem type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Knihy | Sklad na Pobočce | naučná pro dospělé | SK 641.56 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 316100237017 |
Browsing Sklad na Pobočce shelves, Collection: naučná pro dospělé Close shelf browser (Hides shelf browser)
SK 641.87 Absint / | SK 641.87 Rum : výpravný příběh nápoje, který dobyl svět / | SK 641.56 Zdravá výživa v mateřské škole / | SK 641.56 Makrobiotické nedělní vaření / | SK 642 Moderní obsluha / | SK 642 Jednotné zásady obsluhy / | SK 642 Stolničení / |
Název listu v příl.: Transformace energií - 5 elementů
Obsahuje rejstřík
Součástí knihy je samostatně neprodejné CD
Makrobiotické nedělní vaření přináší inspiraci ve formě zdravých pokrmů prověřených letitými zkušenostmi autorky. Zajímavé a chutné recepty na každou neděli v roce najde čtenář rozdělené podle ročních období, připravené z přirozených potravin podle makrobiotických zásad, z potravin, které pole a zahrady kolem nás nabízejí ke sklizni a k sezonnímu zpracování. Kromě receptů na jednotlivé neděle v knize najdeme i kapitoly věnované receptům na vánoční cukroví, nápojům, zelenině, ovoci, svačinkám a pamlskům. Nově přidané recepty ukázkového jídelníčku pro jednotlivá roční období, se snídaní a večeří, se stanou čtenáři pomocníkem při vaření během týdne, kdy člověk chodí do práce a nemá moc času
There are no comments on this title.