Sladký život bez cukru : osmitýdenní detoxikační program a kuchařka / Sarah Wilsonová ; z anglického originálu I quit sugar ... přeložil Jan Jícha
Material type: TextLanguage: čeština Original language: angličtina Publisher: Praha : Beta, 2015Edition: Vydání prvníDescription: 213 stran : barevné ilustrace, portréty ; 25 cmContent type: text Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 9788073067045Other title: Osmitýdenní detoxikační program a kuchařkaUniform titles: I quit sugar. Česky Subject(s): cukr -- zdravotní aspekty | detoxikace organismu | detoxikační diety | zdravá výživa | dietní jídla | kuchařky diety detoxikace sladká jídla diety kuchařské recepty příručkyGenre/Form: příručky | kuchařské recepty Scope and content: Jedna z nejpozoruhodnějších populárně-naučných knih o zdravé výživě poslední doby. Zčásti příručka paleostravy, zčásti osobní příběh s řadou zasvěcených informací o metabolismu cukru i o poruchách, jež cukr v organismu vyvolává. Ultramoderní kuchařka v rustikálním stylu, v níž pozadí k překvapivým faktům a pokrmům nové doby tvoří stylové barevné fotografie. Sarah Wilsonová píše pro všechny, kdo se nebojí zamyslet nad tím, co jedí, a chtějí se vymanit ze závislosti na cukru. Život může být sladký i bez něho.Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Knihy | Oddělení pro dospělé | naučná pro dospělé | 641.56 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 316100248609 |
Obsahuje rejstřík
Jedna z nejpozoruhodnějších populárně-naučných knih o zdravé výživě poslední doby. Zčásti příručka paleostravy, zčásti osobní příběh s řadou zasvěcených informací o metabolismu cukru i o poruchách, jež cukr v organismu vyvolává. Ultramoderní kuchařka v rustikálním stylu, v níž pozadí k překvapivým faktům a pokrmům nové doby tvoří stylové barevné fotografie. Sarah Wilsonová píše pro všechny, kdo se nebojí zamyslet nad tím, co jedí, a chtějí se vymanit ze závislosti na cukru. Život může být sladký i bez něho.
There are no comments on this title.