Moje skvělé recepty z francouzského bistra : šarmantní klasika i lahodné novinky / Anne-Katrin Weberová ; foto: Wolfgang Schardt

By: Weber, Anne-Katrin [Autor]Contributor(s): Schardt, Wolfgang [Fotograf] | Moravcová, Stanislava, 1976- [01-Překladatel]Material type: TextTextLanguage: čeština Original language: němčina Publisher: [Praha] : Slovart, [2015]Copyright date: ©2015Description: 192 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 25 cmContent type: text Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 9788075290304Uniform titles: Meine fabelhafte Bistro-Küche. Česky Subject(s): kuchařství | francouzská jídla | kuchařky kuchařské recepty francouzská kuchyně příručkyGenre/Form: kuchařské recepty Scope and content: Anne-Katrin Weberová se narodila v Stuttgartu, doma je v Hamburku, ale srdce má francouzské. Je to milovnice Francie, která umí o této zemi, jejích lidech i kuchyni zajímavě vyprávět. Ať už jídlo, nebo historky - s touto knihou si prostě vezmete domů kousek Francie. Hlavní roli hrají každodenní jídla, s místními, vysoce hodnotnými surovinami - jako v bistru! "Svůdné recepty, a přitom jednoduché a dobře připravené - to je moje nejvyšší zásada," říká Anne. Vyzkoušejte třeba jahodové želé s tymiánem, malé briošky s fíky, švestkovo-olivovou pastu, zelený chřest s hřebenatkami, koláč s třešňovými rajčaty, tartaletky s kozím sýrem, lososové rilletky, quiche s pórkem a slaninou, provensálský cibulový koláč, teplé čokoládové bábovičky, citronový krém a kopu dalších dobrot
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Knihy Knihy Oddělení pro dospělé
naučná pro dospělé 641.568 (Browse shelf(Opens below)) Available 316100248897

Z němčiny přeložila Stanislava Moravcová ml.

Obsahuje rejstřík

Anne-Katrin Weberová se narodila v Stuttgartu, doma je v Hamburku, ale srdce má francouzské. Je to milovnice Francie, která umí o této zemi, jejích lidech i kuchyni zajímavě vyprávět. Ať už jídlo, nebo historky - s touto knihou si prostě vezmete domů kousek Francie. Hlavní roli hrají každodenní jídla, s místními, vysoce hodnotnými surovinami - jako v bistru! "Svůdné recepty, a přitom jednoduché a dobře připravené - to je moje nejvyšší zásada," říká Anne. Vyzkoušejte třeba jahodové želé s tymiánem, malé briošky s fíky, švestkovo-olivovou pastu, zelený chřest s hřebenatkami, koláč s třešňovými rajčaty, tartaletky s kozím sýrem, lososové rilletky, quiche s pórkem a slaninou, provensálský cibulový koláč, teplé čokoládové bábovičky, citronový krém a kopu dalších dobrot

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha