Vaříme podle Herbáře 3 / Kateřina Winterová, Linda Rybová ; s fotografiemi Adama Holého
Material type: TextSeries: Edice České televizePublisher: Praha : Česká televize, 2015Edition: Vydání prvníDescription: 233 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cmContent type: text Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 9788074041723Subject(s): přírodní kosmetické přípravky | herbáře | jídla | fytoterapie | kuchařky jídla zdravá výživa léčivé byliny fytoterapie biopotraviny kosmetika televizní pořady příručky populárně-naučné publikaceGenre/Form: příručky | kuchařské recepty Scope and content: Ve třetím díle lifestylového bestselleru Vaříme podle Herbáře vám Kateřina Winterová a Linda Rybová představí kulinářské hity z další série televizního pořadu Herbář. Inspiraci k přípravě kosmetiky a skvělých jídel z bylin, zeleniny a masa autorky posbíraly při svých toulkách přírodou ve všech ročních obdobích, ve starých kuchařkách, lidové tradici i v po staletí opečovávaných herbáříchItem type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Knihy | Oddělení pro dospělé | naučná pro dospělé | 641.51 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 316100250187 | |
Knihy | Pobočka | naučná pro dospělé | I 641.5 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 316100250188 |
Browsing Pobočka shelves, Collection: naučná pro dospělé Close shelf browser (Hides shelf browser)
I 641.5 Slavojská kuchařka s pohádkovou příchutí : | I 641.5 Láďa Hruška se vrací : | I 641.5 Česká pohanková kuchařka / | I 641.5 Vaříme podle Herbáře 3 / | I 641.5 Medová kuchařka a vše co jste o medu nevěděli / | I 641.5 Vypečený pekař z Chluman : | I 641.5 Hřejivé polévky pro tělo i duši : |
Podnázev na zadní straně obálky: 200 receptů a rad pro zdraví a inspiraci
Vydáno ve spolupráci s VIRTUE CS s.r.o.
Obsahuje rejstřík
Ve třetím díle lifestylového bestselleru Vaříme podle Herbáře vám Kateřina Winterová a Linda Rybová představí kulinářské hity z další série televizního pořadu Herbář. Inspiraci k přípravě kosmetiky a skvělých jídel z bylin, zeleniny a masa autorky posbíraly při svých toulkách přírodou ve všech ročních obdobích, ve starých kuchařkách, lidové tradici i v po staletí opečovávaných herbářích
There are no comments on this title.