Luštěniny : 100 neodolatelných receptů pro milovníky fazolí, čočky a cizrny / Genevieve Taylorová ; z anglického originálu Bean cuisine přeložila Markéta Schubertová
Material type: TextLanguage: čeština Original language: angličtina Publisher: Praha : Ikar, 2016Edition: Vydání prvníDescription: 143 stran : barevné ilustrace ; 24 cmContent type: text | statický obraz Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 9788024927879Uniform titles: Bean cuisine. Česky Subject(s): luštěninová jídla | kuchařky recepty luštěniny fazole kuchařské recepty příručkyGenre/Form: kuchařské recepty Scope and content: Luštěniny jsou zdravé, chutné, nízkotučné, obsahují velké množství vlákniny, mají nízký glykemický index, a přesto je málo konzumujeme. 100 nových pokrmů pro snídani, oběd, večeři nebo svačinu potěší každý jazýček a vyhoví všem dietám. Jídla jsou pečlivě sestavená, neobvykle připravená s lahodnými přísadami. Luštěniny nejsou výsadní potravinou veganů a vegetariánů, v knize najdete řadu vynikajících receptů, které obsahují masoItem type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Knihy | Oddělení pro dospělé | naučná pro dospělé | 641.56 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 316100250656 |
Browsing Oddělení pro dospělé shelves, Collection: naučná pro dospělé Close shelf browser (Hides shelf browser)
641.56 Raw pro začátečníky / | 641.56 Česká raw food : | 641.56 Fitness labužník / | 641.56 Luštěniny : | 641.56 Kuchařka ze Svatojánu : | 641.56 Hned to bude, andílku / | 641.56 77 inspirací pro zdravý život / |
Obsahuje rejstříky
Luštěniny jsou zdravé, chutné, nízkotučné, obsahují velké množství vlákniny, mají nízký glykemický index, a přesto je málo konzumujeme. 100 nových pokrmů pro snídani, oběd, večeři nebo svačinu potěší každý jazýček a vyhoví všem dietám. Jídla jsou pečlivě sestavená, neobvykle připravená s lahodnými přísadami. Luštěniny nejsou výsadní potravinou veganů a vegetariánů, v knize najdete řadu vynikajících receptů, které obsahují maso
There are no comments on this title.