Cukr - rafinovaný jed / Kurt Mosetter, Thorsten Probost, Wolfgang A. Simon, Anna Caveliusová ; z německého originálu Zucker - der heimliche Killer ... přeložila Alena Bezděková
Material type: TextLanguage: čeština Original language: němčina Publisher: Praha : Ikar, 2016Edition: Vydání prvníDescription: 192 stran : barevné ilustrace ; 25 cmContent type: text Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 9788024929859Other title: Rafinovaný jedUniform titles: Zucker - der heimliche Killer. Česky Subject(s): cukr -- zdravotní aspekty | civilizační nemoci | detoxikace organismu | zdravá výživa | dietní jídla | životospráva sladidla přírodní sladidla potraviny tělesná kondice závislosti nemoci prevence diety kuchařky recepty populárně-naučné publikaceGenre/Form: populárně-naučné publikace | kuchařské recepty Scope and content: Podobně jako nikotin či alkohol se i cukr dostal do hledáčku odborníků jako škodlivá a zdraví ohrožující látka. Nejnovější studie prokazují podobnost neovladatelné chuti na sladké se závislostí na drogách. "Odvykací kúra" trvá tři měsíce, během kterých se tělo od cukru očišťuje. V této knize se dovíte, jak upravit své stravování, jaké existují zdravé alternativy škodlivých cukrů a mnoho dalšíhoItem type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Knihy | Oddělení pro dospělé | naučná pro dospělé | 613 (Browse shelf(Opens below)) | Checked out | 24.10.2024 | 316100251582 |
Obálkové podnázvy: Jak onemocníme a stáváme se závislými : jak se ochráníme, aniž bychom se museli vzdát sladkého : přes 60 receptů
Terminologický slovník
Obsahuje rejstříky
Podobně jako nikotin či alkohol se i cukr dostal do hledáčku odborníků jako škodlivá a zdraví ohrožující látka. Nejnovější studie prokazují podobnost neovladatelné chuti na sladké se závislostí na drogách. "Odvykací kúra" trvá tři měsíce, během kterých se tělo od cukru očišťuje. V této knize se dovíte, jak upravit své stravování, jaké existují zdravé alternativy škodlivých cukrů a mnoho dalšího
There are no comments on this title.