Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem / napsala Cinzia Cuneová ; předmluva od Christiane Labergeové ; překlad: Dominika Trubačová

By: Cuneo, Cinzia, 1956- [Autor]Contributor(s): Laberge, Christiane [Autor úvodu atd.] | Trubačová, Dominika [01-Překladatel]Material type: TextTextLanguage: čeština Original language: francouzština Publisher: Brno : CPress, 2018Edition: 1. vydáníDescription: 223 stran : barevné ilustrace ; 24 cmContent type: text | statický obraz Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 9788026418061Uniform titles: Mieux manger pour prévenir l'Alzheimer et d'autres maladies neurodégénératives. Česky Subject(s): Alzheimerova choroba | neurodegenerativní onemocnění | dietoterapie | dietní jídla | kuchařky diety prevence nemoci mozek Alzheimerova nemoc demence příručkyGenre/Form: příručky | kuchařské recepty Scope and content: Je možné zestárnout v dobré kondici a výrazně snížit riziko, že nás postihne Alzheimerova choroba? Odpověď zní ANO. Studie prokázaly, že je možné snížit riziko výskytu neurodegenerativních chorob o 30?až 50?% pouze změnou každodenních návyků, zejména stravování. To hraje při zpomalení úpadku kognitivních funkcí hlavní roli díky fytonutrientům, vitamínům a některým lipidům. Tato kniha vám umožní sestavit si jídelníček, díky němuž vás mozek zůstane dlouho mladý. A jako bonus si náramně pochutnáte.
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Knihy Knihy Oddělení pro dospělé
naučná pro dospělé 641.563 (Browse shelf(Opens below)) Available 316100262648

Přeloženo z francouzštiny

Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík

Je možné zestárnout v dobré kondici a výrazně snížit riziko, že nás postihne Alzheimerova choroba? Odpověď zní ANO. Studie prokázaly, že je možné snížit riziko výskytu neurodegenerativních chorob o 30?až 50?% pouze změnou každodenních návyků, zejména stravování. To hraje při zpomalení úpadku kognitivních funkcí hlavní roli díky fytonutrientům, vitamínům a některým lipidům. Tato kniha vám umožní sestavit si jídelníček, díky němuž vás mozek zůstane dlouho mladý. A jako bonus si náramně pochutnáte.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha