Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem / napsala Cinzia Cuneová ; předmluva od Christiane Labergeové ; překlad: Dominika Trubačová
Material type: TextLanguage: čeština Original language: francouzština Publisher: Brno : CPress, 2018Edition: 1. vydáníDescription: 223 stran : barevné ilustrace ; 24 cmContent type: text | statický obraz Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 9788026418061Uniform titles: Mieux manger pour prévenir l'Alzheimer et d'autres maladies neurodégénératives. Česky Subject(s): Alzheimerova choroba | neurodegenerativní onemocnění | dietoterapie | dietní jídla | kuchařky diety prevence nemoci mozek Alzheimerova nemoc demence příručkyGenre/Form: příručky | kuchařské recepty Scope and content: Je možné zestárnout v dobré kondici a výrazně snížit riziko, že nás postihne Alzheimerova choroba? Odpověď zní ANO. Studie prokázaly, že je možné snížit riziko výskytu neurodegenerativních chorob o 30?až 50?% pouze změnou každodenních návyků, zejména stravování. To hraje při zpomalení úpadku kognitivních funkcí hlavní roli díky fytonutrientům, vitamínům a některým lipidům. Tato kniha vám umožní sestavit si jídelníček, díky němuž vás mozek zůstane dlouho mladý. A jako bonus si náramně pochutnáte.Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Knihy | Oddělení pro dospělé | naučná pro dospělé | 641.563 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 316100262648 |
Browsing Oddělení pro dospělé shelves, Collection: naučná pro dospělé Close shelf browser (Hides shelf browser)
641.563 Bezlepková kuchařka vhodná i pro vegany / | 641.563 Bezlepková kuchyně : | 641.563 Bezlepkové pečení pro každého : | 641.563 Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem / | 641.563 Bez lepku : | 641.563 Můj život bez lepku : | 641.563 Kuchařka při onemocnění ledvin : 109 receptů / |
Přeloženo z francouzštiny
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
Je možné zestárnout v dobré kondici a výrazně snížit riziko, že nás postihne Alzheimerova choroba? Odpověď zní ANO. Studie prokázaly, že je možné snížit riziko výskytu neurodegenerativních chorob o 30?až 50?% pouze změnou každodenních návyků, zejména stravování. To hraje při zpomalení úpadku kognitivních funkcí hlavní roli díky fytonutrientům, vitamínům a některým lipidům. Tato kniha vám umožní sestavit si jídelníček, díky němuž vás mozek zůstane dlouho mladý. A jako bonus si náramně pochutnáte.
There are no comments on this title.