Ryby z našich rybníků a řek : poklady z přírody / Jacqueline Vogt, Ingo Swoboda ; fotografie: Alexander Walter
Material type: TextLanguage: čeština Original language: němčina Publisher: Praha : Vašut, 2017Edition: České vydání prvníDescription: 144 stran : barevné ilustrace ; 23 cmContent type: text | statický obraz Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 9788072369959Other title: Poklady z přírodyUniform titles: Fische aus heimischen Seen & Flüssen. Česky Subject(s): rybí jídla | sladkovodní ryby -- Česko | kuchařky kuchařské recepty ryby příručkyGenre/Form: příručky | kuchařské recepty Scope and content: Pstruh, kapr, štika a další druhy ryb z tuzemských chovů jsou díky krátkým přepravním vzdálenostem zárukou čerstvosti a nejvyšší kvality. A mořské ryby, u nichž byl překročen výlov vysoko nad povolený limit, mohou zůstat ušetřeny. Naučte se, jak správně zacházet s lahodným rybím či račím masem. Nahlédněte přes rameno profesionálním rybářům. Ukážeme vám, co je v rybí kuchyni opravdu podstatné. Vaření vás bude bavit a pochutnáte si na zdravém jídleItem type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Knihy | Oddělení pro dospělé | naučná pro dospělé | 641.5 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 316100263948 |
Z němčiny přeložila Markéta Pokorná
Obsahuje rejstříky
Pstruh, kapr, štika a další druhy ryb z tuzemských chovů jsou díky krátkým přepravním vzdálenostem zárukou čerstvosti a nejvyšší kvality. A mořské ryby, u nichž byl překročen výlov vysoko nad povolený limit, mohou zůstat ušetřeny. Naučte se, jak správně zacházet s lahodným rybím či račím masem. Nahlédněte přes rameno profesionálním rybářům. Ukážeme vám, co je v rybí kuchyni opravdu podstatné. Vaření vás bude bavit a pochutnáte si na zdravém jídle
There are no comments on this title.