Ryby z našich rybníků a řek : poklady z přírody / Jacqueline Vogt, Ingo Swoboda ; fotografie: Alexander Walter

By: Vogt, Jacqueline, 1962- [Autor]Contributor(s): Swoboda, Ingo [Autor] | Walter, Alexander [Fotograf] | Pokorná, Markéta [01-Překladatel]Material type: TextTextLanguage: čeština Original language: němčina Publisher: Praha : Vašut, 2017Edition: České vydání prvníDescription: 144 stran : barevné ilustrace ; 23 cmContent type: text | statický obraz Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 9788072369959Other title: Poklady z přírodyUniform titles: Fische aus heimischen Seen & Flüssen. Česky Subject(s): rybí jídla | sladkovodní ryby -- Česko | kuchařky kuchařské recepty ryby příručkyGenre/Form: příručky | kuchařské recepty Scope and content: Pstruh, kapr, štika a další druhy ryb z tuzemských chovů jsou díky krátkým přepravním vzdálenostem zárukou čerstvosti a nejvyšší kvality. A mořské ryby, u nichž byl překročen výlov vysoko nad povolený limit, mohou zůstat ušetřeny. Naučte se, jak správně zacházet s lahodným rybím či račím masem. Nahlédněte přes rameno profesionálním rybářům. Ukážeme vám, co je v rybí kuchyni opravdu podstatné. Vaření vás bude bavit a pochutnáte si na zdravém jídle
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Knihy Knihy Oddělení pro dospělé
naučná pro dospělé 641.5 (Browse shelf(Opens below)) Available 316100263948

Z němčiny přeložila Markéta Pokorná

Obsahuje rejstříky

Pstruh, kapr, štika a další druhy ryb z tuzemských chovů jsou díky krátkým přepravním vzdálenostem zárukou čerstvosti a nejvyšší kvality. A mořské ryby, u nichž byl překročen výlov vysoko nad povolený limit, mohou zůstat ušetřeny. Naučte se, jak správně zacházet s lahodným rybím či račím masem. Nahlédněte přes rameno profesionálním rybářům. Ukážeme vám, co je v rybí kuchyni opravdu podstatné. Vaření vás bude bavit a pochutnáte si na zdravém jídle

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha