Pečeme chleba : voňavý poklad z trouby / autorka: Anna Walz ; fotografie: Wolfgang Schardt
Material type: TextLanguage: čeština Original language: němčina Series: Jak na to (Jan Vašut)Publisher: Praha : Vašut, 2019Edition: České vydání prvníDescription: 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cmContent type: text | statický obraz Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 9788075411754Uniform titles: Brot backen. Česky Subject(s): chléb | pečivo | pečení | kuchařky kuchařské recepty pečivo chléb chleba pečení recepty příručkyGenre/Form: kuchařské recepty Scope and content: Jak krásně to voní! Nůž prostupuje křupavou kůrkou a málokdo odolá tomu, aby první krajíc neochutnal ještě teplý. Čerstvě upečený chléb je zkrátka nenahraditelný. A nejlepší je pochopitelně vlastnoručně upečený. K čerstvému chlebu navíc nepotřebujete víc než jen trochu másla a pár špetek soli - a za chvilku jste sytí a spokojeníItem type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Knihy | Oddělení pro dospělé | naučná pro dospělé | 641.5 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 316100271652 |
Z němčiny přeložila Hana Habartová
Obsahuje rejstřík
Jak krásně to voní! Nůž prostupuje křupavou kůrkou a málokdo odolá tomu, aby první krajíc neochutnal ještě teplý. Čerstvě upečený chléb je zkrátka nenahraditelný. A nejlepší je pochopitelně vlastnoručně upečený. K čerstvému chlebu navíc nepotřebujete víc než jen trochu másla a pár špetek soli - a za chvilku jste sytí a spokojení
There are no comments on this title.