Fakt slizká a smradlavá kniha pokusů / Kris Hirschmann ; ilustroval Santy Gutiérrez

By: Hirschmann, Kris, 1967- [Autor]Contributor(s): Gutiérrez, Santy, 1972- [02-Ilustrátor] | Kavková, Martina, 1983- [01-Překladatel]Material type: TextTextLanguage: čeština Original language: angličtina Publisher: Praha : Svojtka & Co., 2019Edition: První české vydáníDescription: 64 stran : barevné ilustrace ; 26 cmContent type: text Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 9788025626252Uniform titles: Sticky, stinky science book. Česky Subject(s): gely | chemické pokusy | pokusy | chemie chemické pokusy sliz rady návody populárně-naučné publikace literatura pro děti a mládežGenre/Form: publikace pro děti | příručky Scope and content: Varování: Tato kniha není pro padavky, upejpavky a strašpytle! Zamaž se s těmito 16 lepkavými a zapáchajícími experimenty. Vyvíjej různé typy nechutného slizu, odstaň skořápku z vajíčka bez rozbíjení, nech narůst kus mýdla do obřích rozměrů a mumifikuj jednu fakt smradlavou rybu. Každý pokus je vysvětlen pomocí příkladů ze světa seriózní, skutečné vědy. Nasaď si kolíček na nos, gumové rukavice a ochranné brýle - nastal čas na trochu fakt nechutné vědy!
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Knihy Knihy Oddělení pro děti
naučná pro děti M 54 (Browse shelf(Opens below)) Available 316100276544

Z angličtiny přeložila Martina Kavková

Terminologický slovník

Obsahuje rejstřík

Varování: Tato kniha není pro padavky, upejpavky a strašpytle! Zamaž se s těmito 16 lepkavými a zapáchajícími experimenty. Vyvíjej různé typy nechutného slizu, odstaň skořápku z vajíčka bez rozbíjení, nech narůst kus mýdla do obřích rozměrů a mumifikuj jednu fakt smradlavou rybu. Každý pokus je vysvětlen pomocí příkladů ze světa seriózní, skutečné vědy. Nasaď si kolíček na nos, gumové rukavice a ochranné brýle - nastal čas na trochu fakt nechutné vědy!

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha