Domácnosti našich babiček. II, Zahrada, louka, zvířata, les : maso, ovoce, octy, oleje, nápoje, byliny a různé návody tak, jak je vařily, pekly a spořádané domácnosti vedly naše babičky / Alena Anežka Gajdušková

By: Gajdušková, Alena Anežka, 1971- [Autor]Material type: TextTextPublisher: V Praze ; Podlesí : Dauphin, 2020Description: 332 stran : ilustrace ; 21 cmContent type: text Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 9788072723607Other title: Zahrada, louka, zvířata, lesSubject(s): 20. století | domácí hospodářství | potraviny | konzervování potravin | výroba nealkoholických nápojů | výroba alkoholických nápojů | česká jídla | jedlé plané rostliny | dějiny gastronomie -- Česko -- 20. století | jídla | kuchařky kuchařské recepty domácnost konzervace zpracování maso ovoce jedlé rostliny nápoje příručkyGenre/Form: příručky | kuchařské recepty Scope and content: Domácnosti našich babiček II je věnován zpracování, konzervování a uskladnění masa, ovoce, výrobě nápojů, a to alkoholických i nealkoholických, dále octů i ochucených olejů, sběru a zpracování planých rostlin. Závěrečnou kapitolu tvoří suroviny a recepty, které jsou zajímavé a neobvyklé a které nebylo možné díky jejich různorodosti jinak zařadit. Na konci každé kapitoly věnované výrobě či zpracování jednotlivých produktů jsou uvedené přesné recepty či návody, aby bylo možné konkrétní výrobky připravit
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Knihy Knihy Oddělení pro dospělé
naučná pro dospělé 641.5 (Browse shelf(Opens below)) Checked out 08.11.2024 316100279213

Obsahuje rejstřík

Soupis receptů

Domácnosti našich babiček II je věnován zpracování, konzervování a uskladnění masa, ovoce, výrobě nápojů, a to alkoholických i nealkoholických, dále octů i ochucených olejů, sběru a zpracování planých rostlin. Závěrečnou kapitolu tvoří suroviny a recepty, které jsou zajímavé a neobvyklé a které nebylo možné díky jejich různorodosti jinak zařadit. Na konci každé kapitoly věnované výrobě či zpracování jednotlivých produktů jsou uvedené přesné recepty či návody, aby bylo možné konkrétní výrobky připravit

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha