TY - BOOK AU - Pohlreich,Zdeněk AU - Pšenička,Michal AU - Hrbková,Alena TI - Vejce nebo slepice SN - 9788024918914 PY - 2012/// CY - Praha PB - Ikar KW - kuchařky KW - drůbeží KW - drůbež KW - zvěřina KW - recepty KW - jídla KW - příručky N1 - Obálkový podnázev: 80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvě řiny; Terminologický slovník; Obsahuje rejstřík N2 - Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatovat nejen vy sami, ale zůstane nezapomenutelným zážitkem i pro vaše hosty ER -