Smith, Jeffrey M., 1958-

Doba jedová 5. Geneticky modifikované potraviny / Geneticky modifikované potraviny Jeffrey M. Smith ; přeložil Daniel Micka - 1. vydání - 525 stran ; 20 cm

Přeloženo z angličtiny Podnázev v prelimináriích: zdokumentovaná zdravotní rizika geneticky upravených potravin

Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík

Kniha zpochybňuje tvrzení biotechnologického průmyslu, že geneticky modifikované (GM) potraviny jsou bezpečné. Předkládá téměř čtyřicet zdravotních rizik, které tyto potraviny, konzumované Američany každý den, představují. Jsou přehledně uspořádány na dvoustránkách - levá strana podává stručný a jasný přehled problematiky vhodný pro méně zasvěcené čtenáře, na pravé jsou shrnuty odkazy a popisy výzkumných studií a teoretických rizik

9788073879242 339.00 Kč


geneticky modifikované potraviny
geneticky modifikované rostliny
geneticky modifikované potraviny--zdravotní aspekty
geneticky modifikované rostliny--zdravotní aspekty

potraviny zdravá výživa genetické inženýrství potraviny rostliny zdravotní rizika lidské zdraví populárně-naučné publikace


populárně-naučné publikace

608.34:663/664 604.6:582 616 614 (0.062)