Převratné kvašení : (Record no. 201284)

MARC details
000 -Návěští
Řídící pole kódované 24B 02151cam a2200589 i 4500
001 - Kontrolní číslo
Řídící pole proměnné 201284
003 - Identifikátor kontrolního čísla
Řídící pole proměnné CZ-StSK
005 - Datum posledního zpracování
Řídící pole 16B 20240820064350.0
007 - Pole pevné délky pro fyzický popis
Řídící pole kódované ta
008 - Údaje pevné délky
Řídící pole kódované 40B 211217s2021 xr a e f 001 0 cze d
015 ## - Číslo ČNB
Číslo ČNB cnb003343169
020 ## - ISBN
ISBN 9788024276557
Zpřesnění (brožováno) :
Dostupnost Kč 399,00
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura
Agentura původní katalogizace OSA001
Jazyk katalogizace cze
Použitá pravidla popisu rda
041 1# - Kód jazyka
Kód jazyka textu/zvuku, mezititulků čeština
Kód jazyka originálu francouzština
044 ## - Kód země vydání/výroby
Kód geografické oblasti/země Česko
Kód ISO geografické oblasti/země Česko
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt
Předmětová kategorie 641
Název skupiny/kategorie konspektu Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Číslo předmětové kategorie 19
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 66.098:577.15
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 663/664.098
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 641.55
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 641.87
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 613.2
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT (035)
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT (083.12)
Idetifikátor vydání MDT MRF
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Bureau, Sébastien,
Datumy související se jménem 1985-
Číslo autoritního záznamu xx0268194
Kód role Autor
(RLIN) 132459
240 10 - Unifikovaný název
Unifikovaný název Révolution fermentation.
Jazyk díla Česky
245 10 - Údaje o názvu
Název Převratné kvašení :
Další údaje o názvu kombucha, kefír, miso... : 70 receptů vždy po ruce /
Údaj o odpovědností, atd. Sébastien Bureau a David Côté ; z francouzského originálu La révolution fermentation ... přeložila Hana Jovanovičová
250 ## - Údaje o vydání
Označení vydání Vydání první
264 #1 - Nakladatelské údaje, údaje o vytvoření díla a údaje o autorských právech
Místo vydání, distribuce atd. Praha :
Jméno nakladatele, distributora, atd. Euromedia Group,
Datum vydání, distribuce, atd. 2021
300 ## - Fyzický popis
Rozsah 199 stran :
Další fyzické údaje barevné ilustrace ;
Rozměry 27 cm
336 ## - Typ obsahu
Typ obsahu - termín text
Typ obsahu - kód txt
Zdroj rdacontent
336 ## - Typ obsahu
Typ obsahu - termín statický obraz
Typ obsahu - kód sti
Zdroj rdacontent
337 ## - Typ média
Typ obsahu - termín bez média
Typ obsahu - kód n
Zdroj rdamedia
338 ## - Typ nosiče
Typ nosiče - termín svazek
Typ nosiče - kód nc
Zdroj rdacarrier
490 1# - Údaje o edici
Údaje o edici Esence
520 ## - Anotace
Anotace, atd. Recepty na přípravu kvašených pokrmů a nápojů - zdravých jídel k posílení imunitního systému a upravení trávení.
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma fermentace
Číslo autoritního záznamu ph135618
Zdroj záhlaví nebo termínu Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR
(RLIN) 123560
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma fermentované potraviny
Číslo autoritního záznamu ph861144
Zdroj záhlaví nebo termínu Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR
(RLIN) 123561
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma nápoje
Číslo autoritního záznamu ph115502
Zdroj záhlaví nebo termínu Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR
(RLIN) 127296
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma racionální výživa
Číslo autoritního záznamu ph124968
Zdroj záhlaví nebo termínu
(RLIN) 134971
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma jídla
Číslo autoritního záznamu ph114847
Zdroj záhlaví nebo termínu
(RLIN) 132495
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený
Volně tvořený termín kvašení
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený
Volně tvořený termín nakládání
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený
Volně tvořený termín konzervace jídel
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený
Volně tvořený termín konzervování potravin
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma
Žánr/forma či základní termín příručky
Číslo autoritního záznamu fd133209
Zdroj záhlaví nebo termínu
(RLIN) 132531
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma
Žánr/forma či základní termín kuchařské recepty
Číslo autoritního záznamu fd132687
Zdroj záhlaví nebo termínu
(RLIN) 134567
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Côté, David,
Datumy související se jménem 1982-
Číslo autoritního záznamu xx0268354
Kód role Autor
(RLIN) 132460
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Jovanovičová, Hana,
Datumy související se jménem 1951-
Číslo autoritního záznamu xx0037169
Kód role Překladatel
(RLIN) 80761
830 #0 - Vedlejší záhlaví unifikovaný název
Unifikovaný název Esence
-- 13038
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře)
Sigla vlastníka jednotky STG001 - Šmidingerova knihovna Strakonice
Holdings
Důvod stažení Čárový kód Zdroj klasifikace Stav poškození Nepůjčuje se Pořizovací cena svazku Ztraceno Přírůstkové číslo Datum vložení Počet výpůjček Aktuální umístění Svazková signatura Běžná prodejní cena Dodavatel Domovská knihovna Počet prodloužení Naposledy spatřeno Datum poslední výpůjčky Kód sbírky Cena platná ke dni Typ jednotky Koha
  316100302325 Mezinárodní desetinné třídění     277.00   285150 21.04.2022 9 Oddělení pro dospělé 641.4 399.00 Teambusiness Oddělení pro dospělé 7 27.09.2024 28.08.2024 naučná pro dospělé 21.04.2022 Knihy

Powered by Koha