MARC details
000 -Návěští |
Řídící pole kódované 24B |
02151cam a2200589 i 4500 |
001 - Kontrolní číslo |
Řídící pole proměnné |
201284 |
003 - Identifikátor kontrolního čísla |
Řídící pole proměnné |
CZ-StSK |
005 - Datum posledního zpracování |
Řídící pole 16B |
20240820064350.0 |
007 - Pole pevné délky pro fyzický popis |
Řídící pole kódované |
ta |
008 - Údaje pevné délky |
Řídící pole kódované 40B |
211217s2021 xr a e f 001 0 cze d |
015 ## - Číslo ČNB |
Číslo ČNB |
cnb003343169 |
020 ## - ISBN |
ISBN |
9788024276557 |
Zpřesnění |
(brožováno) : |
Dostupnost |
Kč 399,00 |
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura |
Agentura původní katalogizace |
OSA001 |
Jazyk katalogizace |
cze |
Použitá pravidla popisu |
rda |
041 1# - Kód jazyka |
Kód jazyka textu/zvuku, mezititulků |
čeština |
Kód jazyka originálu |
francouzština |
044 ## - Kód země vydání/výroby |
Kód geografické oblasti/země |
Česko |
Kód ISO geografické oblasti/země |
Česko |
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt |
Předmětová kategorie |
641 |
Název skupiny/kategorie konspektu |
Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Číslo předmětové kategorie |
19 |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
66.098:577.15 |
Idetifikátor vydání MDT |
MRF |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
663/664.098 |
Idetifikátor vydání MDT |
MRF |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
641.55 |
Idetifikátor vydání MDT |
MRF |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
641.87 |
Idetifikátor vydání MDT |
MRF |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
613.2 |
Idetifikátor vydání MDT |
MRF |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
(035) |
Idetifikátor vydání MDT |
MRF |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
(083.12) |
Idetifikátor vydání MDT |
MRF |
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora |
Osobní jméno |
Bureau, Sébastien, |
Datumy související se jménem |
1985- |
Číslo autoritního záznamu |
xx0268194 |
Kód role |
Autor |
(RLIN) |
132459 |
240 10 - Unifikovaný název |
Unifikovaný název |
Révolution fermentation. |
Jazyk díla |
Česky |
245 10 - Údaje o názvu |
Název |
Převratné kvašení : |
Další údaje o názvu |
kombucha, kefír, miso... : 70 receptů vždy po ruce / |
Údaj o odpovědností, atd. |
Sébastien Bureau a David Côté ; z francouzského originálu La révolution fermentation ... přeložila Hana Jovanovičová |
250 ## - Údaje o vydání |
Označení vydání |
Vydání první |
264 #1 - Nakladatelské údaje, údaje o vytvoření díla a údaje o autorských právech |
Místo vydání, distribuce atd. |
Praha : |
Jméno nakladatele, distributora, atd. |
Euromedia Group, |
Datum vydání, distribuce, atd. |
2021 |
300 ## - Fyzický popis |
Rozsah |
199 stran : |
Další fyzické údaje |
barevné ilustrace ; |
Rozměry |
27 cm |
336 ## - Typ obsahu |
Typ obsahu - termín |
text |
Typ obsahu - kód |
txt |
Zdroj |
rdacontent |
336 ## - Typ obsahu |
Typ obsahu - termín |
statický obraz |
Typ obsahu - kód |
sti |
Zdroj |
rdacontent |
337 ## - Typ média |
Typ obsahu - termín |
bez média |
Typ obsahu - kód |
n |
Zdroj |
rdamedia |
338 ## - Typ nosiče |
Typ nosiče - termín |
svazek |
Typ nosiče - kód |
nc |
Zdroj |
rdacarrier |
490 1# - Údaje o edici |
Údaje o edici |
Esence |
520 ## - Anotace |
Anotace, atd. |
Recepty na přípravu kvašených pokrmů a nápojů - zdravých jídel k posílení imunitního systému a upravení trávení. |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
fermentace |
Číslo autoritního záznamu |
ph135618 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR |
(RLIN) |
123560 |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
fermentované potraviny |
Číslo autoritního záznamu |
ph861144 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR |
(RLIN) |
123561 |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
nápoje |
Číslo autoritního záznamu |
ph115502 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR |
(RLIN) |
127296 |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
racionální výživa |
Číslo autoritního záznamu |
ph124968 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
|
(RLIN) |
134971 |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
jídla |
Číslo autoritního záznamu |
ph114847 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
|
(RLIN) |
132495 |
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený |
Volně tvořený termín |
kvašení |
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený |
Volně tvořený termín |
nakládání |
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený |
Volně tvořený termín |
konzervace jídel |
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený |
Volně tvořený termín |
konzervování potravin |
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma |
Žánr/forma či základní termín |
příručky |
Číslo autoritního záznamu |
fd133209 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
|
(RLIN) |
132531 |
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma |
Žánr/forma či základní termín |
kuchařské recepty |
Číslo autoritního záznamu |
fd132687 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
|
(RLIN) |
134567 |
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora |
Osobní jméno |
Côté, David, |
Datumy související se jménem |
1982- |
Číslo autoritního záznamu |
xx0268354 |
Kód role |
Autor |
(RLIN) |
132460 |
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora |
Osobní jméno |
Jovanovičová, Hana, |
Datumy související se jménem |
1951- |
Číslo autoritního záznamu |
xx0037169 |
Kód role |
Překladatel |
(RLIN) |
80761 |
830 #0 - Vedlejší záhlaví unifikovaný název |
Unifikovaný název |
Esence |
-- |
13038 |
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře) |
Sigla vlastníka jednotky |
STG001 - Šmidingerova knihovna Strakonice |