Převratné kvašení : kombucha, kefír, miso... : 70 receptů vždy po ruce / Sébastien Bureau a David Côté ; z francouzského originálu La révolution fermentation ... přeložila Hana Jovanovičová
Material type: TextLanguage: čeština Original language: francouzština Series: EsencePublisher: Praha : Euromedia Group, 2021Edition: Vydání prvníDescription: 199 stran : barevné ilustrace ; 27 cmContent type: text | statický obraz Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 9788024276557Uniform titles: Révolution fermentation. Česky Subject(s): fermentace | fermentované potraviny | nápoje | racionální výživa | jídla | kvašení | nakládání | konzervace jídel | konzervování potravinGenre/Form: příručky | kuchařské recepty Summary: Recepty na přípravu kvašených pokrmů a nápojů - zdravých jídel k posílení imunitního systému a upravení trávení.Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Knihy | Oddělení pro dospělé | naučná pro dospělé | 641.4 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 316100302325 |
Recepty na přípravu kvašených pokrmů a nápojů - zdravých jídel k posílení imunitního systému a upravení trávení.
There are no comments on this title.