Převratné kvašení : kombucha, kefír, miso... : 70 receptů vždy po ruce / Sébastien Bureau a David Côté ; z francouzského originálu La révolution fermentation ... přeložila Hana Jovanovičová

By: Bureau, Sébastien, 1985- [Autor]Contributor(s): Côté, David, 1982- [Autor] | Jovanovičová, Hana, 1951- [01-Překladatel]Material type: TextTextLanguage: čeština Original language: francouzština Series: EsencePublisher: Praha : Euromedia Group, 2021Edition: Vydání prvníDescription: 199 stran : barevné ilustrace ; 27 cmContent type: text | statický obraz Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 9788024276557Uniform titles: Révolution fermentation. Česky Subject(s): fermentace | fermentované potraviny | nápoje | racionální výživa | jídla | kvašení | nakládání | konzervace jídel | konzervování potravinGenre/Form: příručky | kuchařské recepty Summary: Recepty na přípravu kvašených pokrmů a nápojů - zdravých jídel k posílení imunitního systému a upravení trávení.
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Knihy Knihy Oddělení pro dospělé
naučná pro dospělé 641.4 (Browse shelf(Opens below)) Available 316100302325

Recepty na přípravu kvašených pokrmů a nápojů - zdravých jídel k posílení imunitního systému a upravení trávení.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha