Vůně francouzské kuchyně / Michel Roux ; fotografie Lisa Linderová ; z anglického originálu The Essence of French cooking. ... přeložila Jitka Rákosníková

By: Roux, Michel, 1941- [Autor]Contributor(s): Linder, Lisa [Fotograf] | Rákosníková, Jitka [01-Překladatel]Material type: TextTextLanguage: čeština Original language: angličtina Publisher: Praha : Ikar, 2015Edition: Vydání prvníDescription: 271 stran : barevné ilustrace, portréty ; 29 cmContent type: text Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 9788024927350Uniform titles: Essence of French cooking. Česky Subject(s): gastronomie | francouzská jídla | kuchařky kuchařské recepty francouzská jídla příručkyGenre/Form: kuchařské recepty Scope and content: Michel Roux je držitelem tří michelinských hvězdiček. Základem jeho knihy je 100 receptů, které tvoří samou podstatu francouzské kuchyně a ovlivňovaly různé styly vaření po celém světě. Kuchařka také obsahuje podrobné postupy klasických technik, nabízí fascinující příběhy o původu jednotlivých receptů a informace o přísadách a regionálních kulinárních tradicích. Navíc tu najdete zajímavé postřehy o uzeninách, sýrech a vínech
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Knihy Knihy Oddělení pro dospělé
naučná pro dospělé 641.568 (Browse shelf(Opens below)) Available 316100247517

Terminologický slovník

Obsahuje rejstřík

Michel Roux je držitelem tří michelinských hvězdiček. Základem jeho knihy je 100 receptů, které tvoří samou podstatu francouzské kuchyně a ovlivňovaly různé styly vaření po celém světě. Kuchařka také obsahuje podrobné postupy klasických technik, nabízí fascinující příběhy o původu jednotlivých receptů a informace o přísadách a regionálních kulinárních tradicích. Navíc tu najdete zajímavé postřehy o uzeninách, sýrech a vínech

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha