Vůně francouzské kuchyně / Michel Roux ; fotografie Lisa Linderová ; z anglického originálu The Essence of French cooking. ... přeložila Jitka Rákosníková
Material type: TextLanguage: čeština Original language: angličtina Publisher: Praha : Ikar, 2015Edition: Vydání prvníDescription: 271 stran : barevné ilustrace, portréty ; 29 cmContent type: text Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 9788024927350Uniform titles: Essence of French cooking. Česky Subject(s): gastronomie | francouzská jídla | kuchařky kuchařské recepty francouzská jídla příručkyGenre/Form: kuchařské recepty Scope and content: Michel Roux je držitelem tří michelinských hvězdiček. Základem jeho knihy je 100 receptů, které tvoří samou podstatu francouzské kuchyně a ovlivňovaly různé styly vaření po celém světě. Kuchařka také obsahuje podrobné postupy klasických technik, nabízí fascinující příběhy o původu jednotlivých receptů a informace o přísadách a regionálních kulinárních tradicích. Navíc tu najdete zajímavé postřehy o uzeninách, sýrech a vínechItem type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Knihy | Oddělení pro dospělé | naučná pro dospělé | 641.568 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 316100247517 |
Browsing Oddělení pro dospělé shelves, Collection: naučná pro dospělé Close shelf browser (Hides shelf browser)
641.568 Domácí čínská kuchyně / | 641.568 Africká kuchařka / | 641.568 Mlsné čenichání jihovýchodním směrem : | 641.568 Vůně francouzské kuchyně / | 641.568 Moje skvělé recepty z francouzského bistra : | 641.568 Jídla, která šetří čas | 641.568 Plněné těstoviny |
Terminologický slovník
Obsahuje rejstřík
Michel Roux je držitelem tří michelinských hvězdiček. Základem jeho knihy je 100 receptů, které tvoří samou podstatu francouzské kuchyně a ovlivňovaly různé styly vaření po celém světě. Kuchařka také obsahuje podrobné postupy klasických technik, nabízí fascinující příběhy o původu jednotlivých receptů a informace o přísadách a regionálních kulinárních tradicích. Navíc tu najdete zajímavé postřehy o uzeninách, sýrech a vínech
There are no comments on this title.